ÈXIT DE LA MARXA DE LA DIGNITAT

B3oOrydCMAA8sZ5La manifestació convocada per aquesta tarda de la marxa per la dignitat ha comptat amb la participació d’entre 7.000 i 8.000 persones que han recorregut els carrers de Barcelona malgrat la intensa pluja. Els i les manifestants han cridat consignes de les diferents lluites que avui estaven presents a la marxa fins arribar a la Plaça Joan Peiró de Sants, on estava prevista la seva finalització.

En aquest punt hi ha hagut diverses intervencions, entre elles la denúncia de la pobresa per part d’una representant de Nou Barris Cabrejada; la lluita contra els desnonaments i el dret a l’habitatge per part de membres de la PAH i la plataforma 500 x 20; un membre de la Coordinadora d’Assemblees d’Aturats ha reclamat el repartiment del treball i la riquesa i la reducció de la jornada com a forma de creació d’ocupació; l’economista Miren Etxezarreta ha denunciat la política de privatització dels serveis públics i defensat la seva viabilitat econòmica i la del sistema de pensions; una representant de “Papers per Tothom” ha atacat la repressió dels governs envers les persones migrades i exposat els objectius de la plataforma “Papers sense Contracte”. Des del moviment educatiu s’ha reivindicat una nova educació mitjançant la #ILPEducació. Finalment, Vidal Aragonés ha ressenyat les diferents lluites com a expressió de dignitat. B3sglCKCMAE8YLEUna representant de l’assemblea de la marxa per la dignitat ha llegit el manifest juntament amb diferents persones de les lluites i moviments socials que formen part de la marxa. Per tancar l’acte, representants de la comunitat mexicana a Barcelona han fet present la lluita d’Ayotzinapa a l’escenari, i a continuació s’ha donat pas a un concert.

B3n3b7-IgAA5kjVDesenes de manifestacions han tingut lloc simultàniament a d’altres ciutats de l’Estat demostrant que la marxa per la dignitat és un procés de lluita que seguirà endavant mantenint la lluita als carrers fins aconseguir revertir les polítiques neoliberals que estan acabant amb els nostres drets i llibertats i precaritzant les nostres vides.

 

logo_modificado_petit

 

Comparteix!Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook
Publicado el:1 diciembre, 2014Marxa de la Dignitat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *