«La revoluciò imparable de les dones»

«La revoluciò imparable de les dones»

«la Revolució imparable de les dones» es el lema de la manifestació d’avui, 8 de març de 2017, dia internacional de la dona.
Mantra, al que ens unim, moviments socials, sindicats, partits polítics, organitzacions vàries en una solidària abraçada. Perquè tots tenim clar que la revolució ha de ser, i a més només serà, si nosaltres les dones ens impliquem.

I per implicar-se hem de ser conscients de la nostra realitat, i acceptar-la, assumir que per bé que ens van les coses, no tenim en aquesta societat tot el que per dret hauria de ser nostre.

Assumir que per ser dona ens criden «sexe feble», i per això hi ha homes que ens peguen i maten, i ens donen salaris com a propines, i ens encasqueten treballs que consideren adequats per al rol limitat de dona i mare que tenen des de la prehistòria inculcat en les seves ments. I que es riuen de nosaltres, i intenten ridiculitzar a qualsevol dona que ostenti poder. Ens volen submises.

Perquè així ens han tingut sempre, i no perquè sea alguna cosa irremeiable, intrínseca en el nostre ADN. Si no perquè el sistema, per gestionar-se i sobreviure, va traçar un bon pla.

La Federici en aquest article desglossa molt bé aquest pla http://www.revistapueblos.org/?p=21144 , entre altres coses diu «el sistema capitalista en el període d’acumulació originària del capitalisme va donar.» (va regalar) «als homes l’ús» (dominatzació i gaudi) «de les dones», com a compensació per la terra que havien perdut.

I dóna una explicació interessant sobre l’origen de les violències masclistes amb aquest argument «els homes descarreguen sobre les dones les frustracions que li arriben de la seva pèrdua de poder social«

«Les violències contra les dones estan connectades, tenen les seves arrels en la desestructuració del treball del neoliberalisme»:

Lluitem totes,  organitzant-nos, sense por,  sense limitacions, juntament amb ells, unides. Per vèncer a aquest sistema i portar la Revolució d’una vegada per totes.

Ens veiem en Plaça Universitat aquesta tarda cap a les 18.30 h, i parlem.

 

 

 

Comparteix!Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook
Publicado el:8 marzo, 2017Marxa de la Dignitat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *