PALESTINA SOM TOTES! CAMPANYA URGENT DE SOLIDARITAT

Palestine-a-land-once-filled-with-honey-Is-now-just-riddled-with-mines.-.-Palestine-a-land-where-fre

LA MARXA DE LA DIGNITAT FA UNA CRIDA A LA SOLIDARITAT INTERNACIONAL

Malgrat les mobilitzacions i moltes mostres de recolzament al poble palestí, la inacció dels nostres governs i de la comunitat internacional els fa còmplices d’aquest genocidi que dia rere dia i hora rere hora, estem contemplant.

Els nostres companys i companyes de l’ILCU* diàriament, ens informen de la situació de col·lapse a la que s’està enfrontant la franja de Gaza. No hi ha llum, ni aigua corrent, el material sanitari mínim està esgotat per fer front als i les mils i mils de ferits i ferides a la franja. Així mateix, els aliments, escassegen cada cop més i estan subjectes al bloqueig per part de les auto israelianes i egípcies, estem doncs davant d’un autèntic drama humà del que ningú sembla tenir la voluntat d’aturar implementant mesures d’urgència, amb una alto al foc, una obertura de la franja per a les organitzacions de DDHH i de solidaritat, acompanyades de sancions per a l’estat d’Israel qui està cometent la major de les massacres del S.XXI.

Com a membres de la Marxa de la dignitat, ens sentim impotents; ens colpeja i ens dol la injustícia que s’està cometent així doncs volem cridar a la solidaritat internacional, valor inherent al 22M.

FINANÇAMENT COL·LECTIU
PALESTINA SOM TOTES!

Des de la Marxa de la Dignitat de Catalunya llancem una campanya de recollida de donacions solidaries que ajudin a pal·liar els efectes del càstig col·lectiu al que està sotmès el poble de Gaza. Les donacions que es recullin, durant aquesta campanya seran enviades a l’ILCU per tal de ser distribuïdes entre la població més afectada. És per això, que s’ha creat una comissió d’enllaç entre la Marxa i l’ILCU, per tal d’assegurar la transparència total dels fons recaptats, els quals seran publicats a la mateixa web de la Marxa (www.marxadeladignitat.org).

palestina som totes

COM FER LES DONACIONS?

Per aportar a la campanya podeu fer les vostres donacions en aquest número de compte bancari:

CATALUNYACAIXA
[ MARXA PER LA DIGNITAT ]
ES62 2013 0010 95 0202733386

Totes les donacions, seran publicades de manera periòdica per garantir la transparència de la campanya. Així mateix, es farà una relació detallada dels llocs i del material al quan hauran anat destinats els fons. També es passarà un informe detallat durant la primera assemblea de setembre de la Marxa de la Dignitat, on a més, es farà una valoració de la campanya.

AJUDA’NS AMB LA DIFUSIÓ

També pots recolzar la campanya difonent aquest cartell amb els següents hashtags:

#SolidaritatGaza #SolidaridadGaza

Cartell solidaritat Gaza

 

*  L’ILCU (Unió Independent de Comitès de Treballadors) és un sindicat creat al 2002 després de la iniciativa de la segona Intifada sorgit de la necessitat de fer front al deteriorament econòmic i social de la població de la franja. L’ILCU, és un sindicat de base, independent i laic que té com a objectiu principal, la millora de les condicions dels i les treballadores de la franja, com també, tenir una dimensió sociopolítica que fa que intervingui en els moviments que aposten per una societat Palestina que respecti la justícia social i els principis de la igualtat democràtica.

Comparteix!Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *