Podem tenir diferents colors, però som una sola classe! Participa al 1er de Maig Unitari i Anticapitalista

 

cartell_1mag_2016

cartell_1mag_2016_2

Aquest 1er de Maig des de les Marxes de la dignitat, col.lectius de migrants, sindicats alternatius, organitzacions polítiques fem una crida a sortir al carrer. Especialment per la defensa dels drets de les persones migrades, tants les refugiades com les que viuen a les nostres ciutats!. Podem tenir diferents colors però som una sola classe. Perquè volem una vida millor, repartim els treballs i la riquesa. Nosaltres movem el món i per tant tenim la força per canviar-lo.

Sortirem de les 3 xemenies (la Candenca) sìmbol de la lluita per la reducció de la jornada laboral i acabarem a plaça Catalunya. Aquí ens afegirem a la crida internacional #1erMAIDEBOUT i passarem la nit a la plaça! no deixarem que els governs neoliberals, segueixinfent-li la feina bruta als empresaris que robn el fruti del nostre treball i per tant les nostres vides.

Amb el 1r de Maig s’obre un mes de lluites amb el #GlobalDebout el 15M i el 28 de Maig amb la manifestació de les marxes de la dignitat. Tombem el règim del 78, diguem no a l’Europa de les tanques, el capital i la guerra! Per a totes tot. Perquè un altre món és possible! Nativa o estrangera la mateixa classe obrera

 

 

 
Comparteix!Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook
Publicado el:24 abril, 2016Marxa de la Dignitat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *