Propera reunió de la Marxa de la Dignitat a Catalunya, dijous 19 de gener a les 18’00h de la tarda a l’Aula Ronda. (Sant Pere Més Alt, 59 Bis

Estimades companyes i companys,

Us convoquem a la propera reunió de la Marxa de la Dignitat a Catalunya que tindrà lloc el proper dijous 19 de gener a les 18’00h de la tarda a l’Aula Ronda. (Sant Pere Més Alt, 59 Bis)
Aquesta reunió, i la teva assistència, seran de gran importància al emmarcar-se en el procés de reconstrucció o refundació de la Marxa a Catalunya. Una evolució de contingut polític i organitzatiu que pretén recuperar des de la Marxa el paper de punt de trobada i coordinació dels múltiples i molt diversos col·lectius de lluita socials que existeixen a Catalunya.
Es tracta d’una superació política en la que haurem de donar contingut als postulats del manifest inicial. Uns continguts necessaris adaptats a la realitat de Catalunya amb una reelaboració dels drets socials i polítics individuals i col·lectius en un marc territorial en procés de definició.
D’altra banda, es tracta també d’una superació organitzativa en la que la Marxa, vol reprendre el seu paper centralitzador de les diferents lluites, de forma oberta i alternativa, per tal de dotar-nos d’un marc global de lluita amb objectius comuns.
Dins d’aquest debat, es preveuen dos punts dins l’ordre del dia:
  1. El començament i les primeres passes en aquest procés de reconstrucció de la marxa a Catalunya. Un punt amb evident contingut polític i organitzatiu en el que caldrà reactivar les diferents comissions de treball.
  2. La presa de posicionament davant les convocatòries previstes en els diferents territoris previstes per a febrer i maig.
Esperem doncs la vostra assistència a aquesta reunió la qual considerem de màxima importància.
Salut!
Comparteix!Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook
Publicado el:16 enero, 2017Marxa de la Dignitat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *